Ontdek Beerhive, onze digitale bieradviseur!

Wat kan je doen met Beerhive?

Met onze Beerhive-bieradviseur ontdek je nog meer bieren die perfect bij jouw smaak passen. Hier zijn een paar toffe dingen die je ermee kunt doen:

🍺 Ontdek … welke bieren jij waarschijnlijk óók geweldig gaat vinden, gebaseerd op de bieren die je al lekker vindt.

🍺 Proef … zonder te proeven! Krijg een sneak peek van hoe een bier smaakt dankzij de uitgebreide beschrijvingen van ons ervaren bierproefpanel.

🍺 Filter … bieren die precies passen bij wat jij zoekt. Hou je van blond, matig hoppig, niet te zoet, en met een laag alcoholpercentage? Geen probleem, Beerhive vindt het voor je!

🍺 Vind … het juiste biertje in onze winkel. Geen lange zoektocht meer, Beerhive wijst je precies de weg naar het schap waar jouw nieuwe favoriet staat te wachten!



Hoe werkt het?

Super simpel!

Ofwel spreek je onze digitale collega aan in de winkel. Hij is misschien niet de meest spraakzame, maar zijn advies is altijd spot on. 😊

Ofwel ga je via je eigen smartphone ga rechtstreeks naar de app. Zo kan je niet alleen je favoriete bieren en smaakervaringen opslaan, maar ze ook delen met vrienden en vergelijken met andere bierliefhebbers.

–> https://advisor.beerhive.com/daems

Kom langs en probeer het zelf uit! Wil je een demo? Vraag er gerust naar tijdens je volgende bezoek, we laten je graag zien hoe Beerhive werkt!

 

Tot snel in onze winkel!