

Aperitiefje? Graag!
Eentje zonder alcohol? Zeker!
Buloo kan je zonder twijfel aanbieden aan je gasten. Deze bubbel heeft absoluut genoeg diepgang om zijn mannetje te staan tussen de alcoholische aperitieven.
Het is een parelend aperitief met de allures van champagne, maar dan zonder alcohol. Fris en fruitig. Smaakvol in het glas, stijlvol in de hand. Ook wie geen alcohol drinkt, kan met deze Buloo genieten van een heerlijk aperitief.
Buloo is een natuurlijke drank, gemaakt van pure ingrediënten zoals kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden. Buloo bevat geen bewaarmiddelen en geen kunstmatige smaakstoffen. Toch zit het aperitief bomvol smaak.
Het geheim? Een natuurlijk fermentatieproces dat zorgt voor die heerlijke fruitige toetsen, een tikkeltje kruidigheid en een perfecte balans tussen zuur, bitter en zoet.
En dat Buloo een smaakbommetje is, is niet onopgemerkt gebleven in de culinaire wereld. Buloo werd recent bekroond door Gault&Millau, in de categorie (Culinary Innovators). Een erkenning die bewijst dat je ook zonder alcohol kan genieten van een topaperitief.
Serveer Buloo koel in een champagneglas, geniet van elke slok, en … drink vooral niet met mate! 😉
Deze website maakt gebruik van cookies zodat we je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen van jou wanneer je terugkeert naar onze website en helpt ons team te begrijpen welke delen van de website je het meest interessant en nuttig vindt.
Het strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde zijn ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als je dit cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan. Dit betekent dat je elke keer dat je deze website bezoekt cookies opnieuw moet inschakelen of uitschakelen.
Deze website maakt gebruik van Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.
Het inschakelen van dit cookie helpt ons om onze website te verbeteren.
Gelieve eerst de strikt noodzakelijke cookies in te schakelen, zodat we je voorkeuren kunnen opslaan!
Meer informatie over ons Cookiebeleid