Zaterdag proevertjesdag!

Brouwerij De Meester is een Belgische brouwerij gevestigd in Lendelede, opgericht in 2016 door Dirk De Meester en Ann Verfaillie. Oorspronkelijk was de brouwerij gevestigd in Harelbeke, maar in 2022 verhuisde ze naar Lendelede om de productiecapaciteit uit te breiden van 1000 hectoliter naar 2850 hectoliter per jaar. 

De brouwerij staat bekend om haar traditionele brouwmethoden, waarbij alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zonder kunstmatige smaakstoffen of toevoegingen. Ze hechten ook veel waarde aan ecologische praktijken, zoals het gebruik van hernieuwbare energie in hun brouwproces.

De bieren van Brouwerij De Meester worden geprezen om hun kwaliteit en authenticiteit. Het biergamma biedt een grote verscheidenheid aan bierstijlen, van lichtere blondes tot robuuste stouts en complexe barrel-aged bieren.

Absoluut de moeite om eens te komen proeven!