Macho Man in the house!

Je hebt simpele wijn in chique flessen. Vaak van een slimme marketeer die en passant ook wijn bottelt… Dat leidt helaas wel eens tot een teleurstelling. Dat heeft ieder van ons al wel eens meegemaakt.

Maar, hosanna hoezee, je hebt ook lekkere wijn in supercoole flessen! Heerlijk om te drinken en heerlijk om naar te kijken! Twee vliegen in één klap. Scoren op alle vlakken!

En zo komen we waar we moeten zijn, bij onze Macho Man! Een stevige krachtpatser, vanbinnen en vanbuiten. Beschikbaar in 75cl, 1.5L, 3L, en oh my … in 5L! Deze laatste zet je gewoon gezellig naast jou in de zetel 😊.

De MMM op het etiket staat voor Macho Man Monastrell. De wijn is namelijk gemaakt van de monastrell druif, één van de belangrijkste blauwe druiven in Spanje. (In Frankrijk wordt deze druif trouwens mourvèdre genoemd.) De monastrell druif is een kleine druif met een vrij dikke schil. De druif is rijk aan suikers en tannines en geeft daardoor volle, stevige, maar zeker ook elegante rode wijnen met veel kruidigheid.

Deze krachtpatser laat zich heerlijk combineren met stevige, kruidige gerechten. Denk bijvoorbeeld aan tajines, lamsvlees, ribbetjes, BBQ.

Tenslotte nog dit. Onze Macho Man draagt liefst marcellekes van Giorgio Armani. Dat, in combinatie met de handmatige pluk, dubbele kwaliteitsselectie van de druiven en rijping op vat en fles, heeft gezorgd voor een mooi prijskaartje. Maar, what a man, what a man, voor dit prijskaartje krijg je wel degelijk dubbel en dik waar voor je geld!