Bieren, wijnen, champagnes, likeuren, frisdranken, melkproducten, koffieproducten en toebehoren, waterdispenders enz. Voor dit alles - en veel meer - kunt u in onze drankenhandel terecht!


Passie voor bieren


Onze passie voor speciale biersoorten herken je meteen aan ons uitgebreide bierassortiment. We gaan actief op zoek naar nieuwe bieren en proberen om ook de moeilijk verkrijgbare bieren regelmatig aan te bieden.

Ruim assortiment wijnen


Ook bieden wij onze klanten een zeer ruim assortiment van kwaliteitswijnen aan. Verschillende van deze wijnen hebben wij bij de wijnboeren zelf geselecteerd en worden rechtstreeks door onze aankoopvereniging geïmporteerd. Als erkend wijnproever kan u bovendien rekenen op deskundig advies en informatie.

Op zoek naar een Geschenk?


U zoekt een origineel geschenk? Kom dan zeker wat inspiratie opdoen in onze winkel! Voor elke gelegenheid – en elk budget - hebben wij een passend geschenk. We bieden u ook de mogelijkheid om zelf een geschenk samen te stellen. U bepaalt de inhoud, wij zorgen voor een mooie afwerking!

Of u kan ook steeds kiezen voor onze leuke cadeaubon!


Op geregelde tijdstippen worden er degustaties in onze drankenhandel georganiseerd. Kom zeker een kijkje nemen in de winkel, of contacteer ons voor meer informatie!